Η παραδοσιακή συνταγή μπακαλιάρου-σκορδαλιάς για την 25η Μαρτίου είναι κλασική και αγαπημένη. Τι θα λέγατε, όμως, φέτος να κάνουμε μερικές αλλαγές;
Είτε νηστεύετε για τη Σαρακοστή, είτε όχι, η 25η Μαρτίου είναι η ημέρα που θα απολαύσετε το πιο μυρωδάτο δίδυμο της ελληνικής κουζίνας, αυτό που μπορεί να σας κάνει άθελά του πιο «αντικοινωνικούς» λόγω του σκόρδου, αλλά είναι τόσο απολαυστικό που του αξίζει.
Σίγουρα προτείνουμε στο τραπέζι να υπάρχει η αυθεντική συνταγή της γιαγιάς και της μαμάς, για να την απολαύσουν όλοι όπως έχουν γνωρίσει και αγαπούν αυτό το πιάτο. Γιατί, όμως, να μην πειραματιστούμε και με μια εναλλακτική που θα δώσει νέα διάσταση στον γευστικό αυτό συνδυασμό;
Διαβάστε περισσότερα