Εκτακτη συνέντευξη Τύπου ΣΥΡΙΖΑ αύριο

Συνεχίζονται οι βολές από ΛΑ.Ο.Σ.
Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2008 16:22
UPD:19:23
A- A A+

Εκτακτη συνέντευξη Τύπου με θέμα: «Εκρηξη της νέας γενιάς - θέσεις και προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ», θα δώσει αύριο στις 17:00 στο ξενοδοχείο Athens Imperial, ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας και αντιπροσωπεία της Γραμματείας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς.

Την ίδια ώρα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η κόντρα με το ΛΑ.Ο.Σ., ο εκπρόσωπος του οποίου, Κυριάκος Βελόπουλος, κάλεσε τον κ. Τσίπρα να μάθει ότι: «Ο πίνων μεθά, ο παίζων χάνει, ο ομιλών εκτίθεται. Και αυτός μιλάει πάρα πολύ».

«Πρέπει να καταλάβουν στον Συνασπισμό και σε κάποιες συνιστώσες του, ότι η ελεύθερη μάθηση είναι δικαίωμα των Ελλήνων. Τα σχολεία πρέπει να παραμείνουν ανοιχτά όπως και η γνώση. Δεν μπορούν κάποιοι, στο βωμό των αγώνων, εντός ή εκτός εισαγωγικών, για την παιδεία, να θυσιάζουν την μάθηση με καταλήψεις, Μην ξεχνάμε, όταν κλείνει ένα σχολείο ανοίγει μια φυλακή», σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ. σχετικά με τις καταλήψεις στα σχολεία.

Τέλος, ο κ. Βελόπουλος κάλεσε τα κόμματα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να συμφωνήσουν για μια ιδιότυπη εκεχειρία των πορειών, των διαδηλώσεων, «ώστε οι αγώνες των εργαζομένων και των νέων, να μην καταστρέψουν οικονομικά τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις των πόλεων που βρίσκονται στο κέντρο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή