Τροχαίο ατύχημα χωρίς συνέπειες για τον Αντρέ Ονάνα

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 11:33
UPD:11:35
A- A A+

Η κακή περίοδος συνεχίζεται για τον Αντρέ Ονάνα: πρωταγωνιστής ενός μοιραίου λάθους που στοίχισε στον Άγιαξ τον αποκλεισμό από το Champions League, ο μελλοντικός τερματοφύλακας της Ίντερ έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος στο Καμερούν, ευτυχώς χωρίς συνέπειες.

Ο Ονάνα βρισκόταν καθ΄ οδόν από την πρωτεύουσα Γιαουντέ προς τη Ντουάλα για να συναντήσει την αποστολή της Εθνικής ομάδας, ενόψει του προκριματικού αγώνα πλέι οφ του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, που είναι προγραμματισμένο για την Τρίτη 29 Μαρτίου εναντίον της Αλγερίας, όταν το αυτοκίνητό του, ένα Range Rover, συγκρούστηκε με ένα άλλο SUV.

Το αυτοκίνητο του Ονάνα καταστράφηκε, αλλά δεν υπήρξαν συνέπειες για τον παίκτη. Στο μπροστινό μέρος ενεπλάκη και ένα pickup, το οποίο κατέληξε εκτός δρόμου.

Ως εκ τούτου, δεν υπάρχουν προβλήματα στην προετοιμασία για την καθοριστική πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, παιχνίδι που θα σηματοδοτήσει το ντεμπούτο του Ρίγκμπερτ Σονγκ ως προπονητής του Καμερούν.

Ο πρώην αμυντικός της Σαλερνιτάνα αντικατέστησε πριν από λίγες εβδομάδες τον Πορτογάλο Τόνι Κονσεϊσάο, ο οποίος πλήρωσε ακριβά την τέταρτη θέση στο πρόσφατο Κύπελλο Αφρικής, μια διοργάνωση της οποίας η τελική φάση διεξήχθη στο Καμερούν και στην οποία ο Ονάνα έπαιξε βασικός, παρά την πολύχρονη απουσία του από την εστία του Άγιαξ λόγω ντόπινγκ.

Σε κάθε περίπτωση, ο νέος προπονητής των «Αδάμαστων Λιονταριών» δείχνει να θέλει να ανανεώσει την εμπιστοσύνη στον μελλοντικό τερματοφύλακα της Ίντερ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις