Ο ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 14:56
UPD:16:25
INTIME SPORTS/ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε αίτημα στη Σούπερ Λίγκα προκειμένου να αναβληθεί η εντός έδρας αναμέτρησή της με τον Ολυμπιακό, για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ, που είναι προγραμματισμένη για τις 10 Απριλίου.

Ο «Δικέφαλος» αποφάσισε να αξιοποιήσει το δικαίωμα που παρέχει το άρθρο 22 (παράγραφος 4α) του ΚΑΠ, που αναφέρει ότι «είναι υποχρεωτική για τη διοργανώτρια αρχή ύστερα από έγγραφο αίτημα η αναβολή του αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου που ζητείται από ομάδα, η οποία μετέχει σε προημιτελική, ημιτελική ή τελική φάση διασυλλογικής διοργάνωσης της UEFA».

Η μακεδονική ομάδα έχει μπροστά της τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική και ύστερα θα παίξει στη Γαλλία με τη Μαρσέιγ, στις 7 Απριλίου, στον πρώτο αγώνα με τους Φωκαείς για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Μία εβδομάδα αργότερα (14/4) έχει τον επαναληπτικό στην Τούμπα, ενώ στο ενδιάμεσο (10 Απριλίου) θα έπρεπε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 4ης ημέρας των πλέι οφ.

Ένα φορτωμένο πρόγραμμα λοιπόν, το οποίο ο ΠΑΟΚ θέλει να αποσυμφορήσει. Το ερώτημα που τίθεται, με δεδομένο ότι το αίτημα θα ικανοποιηθεί, είναι πότε θα οριστεί ο αγώνας, από τη στιγμή που εκκρεμούν και οι δύο ημιτελικοί Κυπέλλου των δύο συλλόγων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις