Ο Μπέκαμ πρόσφερε τα κοινωνικά του δίκτυα στους Ουκρανούς γιατρούς

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2022 14:22
UPD:14:59
REUTERS/Carlo Allegri
A- A A+

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ πρόσφερε τους 71 εκατομμύρια ακολούθους του το προφίλ στο Instagram για να μοιραστούν το έργο των Ουκρανών γιατρών και να υποστηρίξουν τον έρανο της Unicef.

«Σήμερα παραδίδω τα κοινωνικά μου κανάλια στην Ιρίνα, επικεφαλής του περιφερειακού περιγεννητικού κέντρου στο Χάρκοβο της Ουκρανίας, όπου βοηθά τις μητέρες να γεννήσουν», έγραψε ο παλαίμαχος Άγγλος διεθνής ποδοσφαιριστής.

Ο πρώην αστέρας του παγκόσμιου ποδοσφαίρου - γράφει η Sole 24 Ore - εξήγησε ότι οι δωρεές των οπαδών του μπορούν να δώσουν ένα καλύτερο μέλλον στα μωρά της χώρας που γεννήθηκαν σε ακραίες συνθήκες, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Μέσα από τις ιστορίες, που είναι ορατές στον λογαριασμό του πρώην ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι άνθρωποι θα μπορούν να ενημερώνονται για τη δουλειά που κάνουν η Ιρίνα και άλλοι γιατροί για να σώσουν νέες ζωές.

Επιπλέον, ο Μπέκαμ, μέσω ενός βίντεο που αναρτήθηκε στο προφίλ του στο Instagram, καλεί τους ακολούθους του να υποστηρίξουν τους εράνους της Unicef ​​για την υποστήριξη του πληγέντος από τον πόλεμο ουκρανικού πληθυσμού.

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις