Στάση... «Ζωσιμάδες» για τον Ολυμπιακό

Κυριακή, 20 Μαρτίου 2022 17:45
UPD:17:47
INTIME SPORTS/ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη απώλεια βαθμών στα πλέι άουτ, αποσπώντας ισοπαλία 1-1 από τους «ερυθρόλευκους» στους «Ζωσιμάδες», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής ημέρας της β΄ φάσης του πρωταθλήματος.

Αυτό, σε ένα απόγευμα που ο Πέδρο Μαρτίνς κατέρριψε το ρεκόρ του Ντούσαν Μπάγεβιτς και με 209 αγώνες έγινε ο προπονητής με τα περισσότερα παιχνίδια στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πιο δυνατά και στο 11΄ ο Γκάρι Ροντρίγκες γύρισε στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως ο Ελ Αραμπί δεν μπόρεσε να ακουμπήσει την μπάλα για εκατοστά και να τη στείλει στα δίχτυα.

Στο επόμενο λεπτό ο Λαλά έκανε μακρινό σουτ, ο Λοντίγκιν να βρήκε την μπάλα με υπερένταση κι αυτή ύστερα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε κόρνερ.

Στο 22΄ ο Περέα μπήκε στην περιοχή, όμως άνοιξε το κοντρόλ του κι ο Βατσλίκ απέκρουσε, ενώ το ίδιο έκανε και στην προσπάθεια του Γκαρντάβσκι που ακολουθούσε τη φάση!

Τελικά το σκορ άνοιξε για τον Ολυμπιακό στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Λαλά εκτέλεσε πλάγιο άουτ στέλνοντας την μπάλα στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ, ο Ελ Αραμπί γύρισε το σώμα και έγραψε το 0-1.

Το παράδοξο στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πως οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την κατοχή σε περίπου 60% αλλά ήταν οι γηπεδούχοι που έκαναν τελικές, αφού ο αντίπαλός τους προσπαθούσε να «σβήσει» το παιχνίδι.

Προϊόντος του χρόνου ο ΠΑΣ κυριάρχησε στη μεσαία γραμμή, πήρε τις προσωπικές μονομαχίες και έφτασε στην ισοφάριση από «στημένη μπάλα»: στο 70΄ και σε εκτέλεση κόρνερ από αριστερά οι αμυντικοί δεν κατάφεραν να απομακρύνουν και ο Περέα με κοντινό σουτ έκανε το 1-1.

Ακόμη κι έτσι η πειραϊκή ομάδα είχε την τεράστια ευκαιρία να φτάσει στο δεύτερο γκολ στο 77λ , αλλά Αγκιμπού Καμαρά και Ρονρίγκες ενήργησαν σαν ερασιτέχνες χάνοντας τριπλή ευκαιρία στην ίδια φάση!

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις