Με Γάνδη για πρόκριση στους «8» του Conference League ο ΠΑΟΚ

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 15:17
UPD:15:20
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ
A- A A+

Μια πολύ σημαντική βραδιά είναι η αποψινή για τον ΠΑΟΚ (17/3, 22:00), που καλείται να υπερασπιστεί στο Βέλγιο τη νίκη με 1-0 απέναντι στη Γάνδη από το παιχνίδι της Τούμπας και να προκριθεί στα προημιτελικά του νεοσύστατου Conference League.

Αν ο «Δικέφαλος» επιβεβαιώσει την καλή παράδοσή του απέναντι στις βελγικές ομάδες -αήττητος στα πέντε προηγούμενα παιχνίδια του- θα μπορέσει να βρεθείγια δεύτερη φορά σε προημιτελικά στην Ευρώπη μετά τη σεζόν 1973-74, όταν στο τότε Κύπελλο Κυπελλούχων αποκλείστηκε από τη Μίλαν (3-0 εκτός, 2-2 εντός).

Συμμετοχή στον δεύτερο ευρωπαϊκό προημιτελικό της διεκδικεί, όμως, και η Γάνδη, μετά από εκείνον (1991-92) απέναντι στον Άγιαξ για το Κύπελλο UEFA, όταν και αποκλείστηκε με συνολικό σκορ 3-0.

Οι ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του ο Ρασβάν Λουτσέσκου είναι οι: Πασχαλάκης, Ζ. Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τέιλορ, Κουλιεράκης, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Σοάρες, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Άκπομ, Τσόλακ, Κούτσιας.

Όπως όλα δείχνουν, η ελληνική ομάδα θα ξεκινήσει με αρχική ενδεκάδα τους Πασχαλάκη, Λύρατζη, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Ίνγκασον, Σβαμπ, Τσιγγάρα, Μπίσεσβαρ, Αουγκούστο, Μουργκ και Ακπομ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις