Κλοπ: Σε δέκα χρόνια κανείς δεν θα είναι περήφανος αν βγούμε δεύτεροι

Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 09:50
UPD:09:51
REUTERS/PHIL NOBLE
A- A A+

Η Λίβερπουλ μετά την σπουδαία της νίκη επί της Άρσεναλ μείωσε στον ένα βαθμό από την κορυφή και την πρωτοπόρο Σίτι, ολοκληρώνοντας μία φοβερή αντεπίθεση από τις αρχές του 2022. Oι Reds έχουν μπει για τα καλά στην διεκδίκηση της φετινής Premier League αλλά ο προπονητής του συλλόγου, Γιούργκεν Κλοπ θέλησε να κρατήσει την... μπάλα χαμηλά και να δώσει το σύνθημα ενόψει της συνέχειας.

«Είμαστε ένα βαθμό πίσω, αλλά εξακολουθεί να είναι το ίδιο. Πρέπει να κερδίζουμε τους αγώνες. Στη συνέχεια αντιμετωπίζουμε τη Σίτι και μετά όλους τους άλλους. Ας ελπίσουμε ότι όλοι οι παίκτες θα επιστρέψουν σε φόρμα μετά τις διεθνείς υποχρεώσεις (τον Μάρτιο). Σε 10 χρόνια, πιστεύεις ότι κάποιος θα πει ότι πρέπει να είσαι περήφανος που τερμάτισες δεύτερος; Μάλλον όχι». 

Στην συνέχεια, υπογράμμισε:

«Το μόνο που με ενδιαφέρει πραγματικά είναι το πώς μπορούμε να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Είναι τόσο δύσκολο - νομίζω ότι φτάσαμε τα 13 παιχνίδια από τότε που παίξαμε με την Άρσεναλ στο Carabao Cup τον Ιανουάριο. Για αυτούς είναι επτά - αυτά είναι άλλα έξι παιχνίδια για εμάς. Δεν παραπονιόμαστε γι' αυτό, το θέλαμε έτσι. Θα δούμε πώς θα πάει». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις