Η έκπληξη του Πογέτ στις πρώτες κλήσεις της Εθνικής

Τετάρτη, 16 Μαρτίου 2022 15:45
UPD:16:09
Eurokinissi Sports/ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
A- A A+

Ο νέος ομοσπονδιακός εκλέκτορας, Γκουστάβο Πογέτ, ανακοίνωσε την πρώτη αποστολή από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του. Ο Ουρουγουανός τεχνικός κάλεσε 26 ποδοσφαιριστές για τους φιλικούς αγώνες της Εθνικής με τη Ρουμανία (25/3 στο Βουκουρέστι) και το Μαυροβούνιο (28/3 στην Ποντγκόριτσα).

Μεταξύ των κληθέντων υπάρχει κι ένα όνομα έκπληξη. Πρόκειται για τον 19χρονο μέσο Χρήστο Κουρφαλίδη από τη Θεσσαλονίκη, που ανήκει στην Κάλιαρι και αγωνίζεται κυρίως στο πρωτάθλημα Νέων (Primavera), αλλά μετρά και τέσσερις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα, δύο στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο.

Το αξιοσημείωτο σε αυτή την περίπτωση είναι ότι ο φέρελπις ποδοσφαιριστής κλήθηκε στην Εθνική Ανδρών χωρίς να έχει αγωνιστεί ποτέ στις υπόλοιπες ηλικιακά μικρότερες Εθνικές ομάδες. 

Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Γιώργος Αθανασιάδης, Γιώργος Τζαβέλλας, Παντελής Χατζηδιάκος, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Κώστας Τσιμίκας, Κώστας Σταφυλίδης, Δημήτρης Γούτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Δημήτρης Νικολάου, Λάζαρος Ρότα, Μανώλης Σιώπης, Μάριος Βρουσάι, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Χρήστος Κουρφαλίδης, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, Δημήτρης Λημνιός, Πέτρος Μάνταλος, Γιώργος Μασούρας, Τάσος Μπακασέτας, Τάσος Δουβίκας, Δημήτρης Πέλκας, Γιώργος Γιακουμάκης, Ευθύμης Κουλούρης, Βαγγέλης Παυλίδης.

Η πρώτη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 21 Μαρτίου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις