Ευρωλίγκα: Φραστικό επεισόδιο Δ. Γιαννακόπουλου - Μπερτομέου για τα τηλεοπτικά

Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2008 16:45
UPD:16:58
A- A A+

Εντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, γιου του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Παύλου Γιαννακόπουλου, και του εκτελεστικού διευθυντή της Ευρωλίγκα, Τζόρντι Μπερτομέου, σχετικά με τη διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, σημειώθηκε σήμερα στο πλαίσιο της 2ης ημέρας των εργασιών της ευρωπαϊκής λίγκας μπάσκετ. Αποτέλεσμα του επεισοδίου ήταν να αποχωρήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την αίθουσα της συνεδρίασης.

Όπως έγινε γνωστό, ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός υποστήριξε πως στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο το περασμένο καλοκαίρι, αποφασίστηκε να μην υπάρχει κεντρική διαχείριση. Η απάντηση ομως, του Μπερτομέου ήταν πως κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.

«Θα προσφύγουμε στα ευρωπαϊκά δικαστήρια», απείλησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Τζόρντι Μπερτομέου απάντησε: «Είστε ελεύθεροι να κάνετε ό,τι θέλετε».

Λίγο μετά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την αίθουσα με τον ισχυρό άνδρα της Ευρωλίγκα να απαντά ειρωνικά: «Μας έχει συνηθίσει ο Παναθηναϊκός σε παρόμοιες συμπεριφορές».

Μάλιστα, αφού είχε αποχωρήσει από την αίθουσα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκα σχολίασε μιλώντας προς τους εκπροσώπους των υπόλοιπων 17 ευρωπαϊκών συλλόγων: «Και τώρα που τελείωσε το σόου μπορούμε να συνεχίσουμε».

Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις