Η ατζέντα της ημέρας

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2008 07:26
UPD:07:46
A- A A+

* Στις 10:30 π.μ. στο υπουργείο Μεταφορών, συνέντευξη του Κωστή Χατζηδάκη με θέμα: «Τα έργα επέκτασης του Τραμ στον Πειραιά».

* Στις 11 π.μ. ο υπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Λιάπης θα εγκαινιάσει το νέο κτίριο του Ιστορικού Αρχείου των Υπηρεσιών Αρχαιοτήτων του υπουργείου και της έκθεσης «... ανέφερα εγγράφως...» με θησαυρούς του Ιστορικού Αρχείου της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας.

* Στις 11:30 π.μ. ο κ. Λιάπης θα παρουσιάσει τη Νέα Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» του Εθνικού Θεάτρου.

* Στις 12 το μεσημέρι στην Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, συνέντευξη Τύπου της Εταιρείας Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού & του Εφήβου (ΕΨΥΠΕ) για το βιβλίο των Μάρω Λοΐζου και Γιώργου Σίσκου με τίτλο: «Τα πουλιά τραγουδούν τα κάλαντα όλο το χρόνο».

* Στη 1 μ.μ. ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί το προεδρείο της ActionAid.

* Στη 1 μ.μ. συνάντηση του υφυπουργού Εξωτερικών, Θεόδωρου Κασσίμη, με τον υφυπουργό Εξωτερικών του Ουζμπεκιστάν, Rustam Tukhtabaev, που πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη εργασίας στη χώρα μας (17-18 Δεκεμβρίου).

* Στις 6 μ.μ. η υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη θα παρευρεθεί στα εγκαίνια του νέου Παιδικού Σταθμού του Δήμου Αθηναίων (Ιοφώνοντας και Εργοτίμου) στο Παγκράτι.

* Στις 8 μ.μ. ο υπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Λιάπης, θα εγκαινιάσει την αναδρομική έκθεση της Μπίας Ντάβου (1932-1996) και την έκθεση των Young-hae Chang Heavy Industries, δύο νεότερων καλλιτεχνών από την Κορέα, στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, στο κτήριο του Ωδείου Αθηνών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή