Ψάχνει πτήσεις για Αθήνα και ΑΕΚ ο Κριχόβιακ

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 13:50
UPD:14:20
A- A A+

Στο δρόμο για την Ελλάδα βρίσκεται ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, προκειμένου να κάνει επίσημη τη συμφωνία του με την ΑΕΚ και να αποτελέσει μια πολύτιμη μονάδα στην Ένωση για τα πλέι οφ.

Ο Πολωνός διεθνής μέσος, πρώην παίκτης της ρωσικής Κράσνονταρ μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, εκμεταλλεύτηκε όπως και οι περισσότεροι ξένοι παίκτες στις ομάδες της χώρας την εξαίρεση της FIFA για ποδοσφαιριστές από τη Ρωσία και την Ουκρανία.

Ο Κριχόβιακ μετέβη από το Σότσι στη Μόσχα και αναμένει να βρει διαθέσιμη πτήση προς την Κωνσταντινούπολη, προκειμένου ύστερα να καταλήξει στην Αθήνα και να υπογράψει.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ευελπιστούν πως το αργότερο ως αύριο ο Κριχόβιακ θα βρίσκεται στη χώρα μας για να ενταχθεί στο σύλλογο και να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις, ούτως ώστε να είναι στις επιλογές για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, την επόμενη Κυριακή.

Ο Πολωνός μέσος θα υπογράψει για τρεις μήνες, δηλαδή για τα πλέι οφ, ενώ μετά το πέρας της σεζόν θα συζητηθεί ενδεχόμενη ανανέωση. Το ποσό που θα εισπράξει ο παίκτης για το διάστημα παραμονής του είναι υψηλό, καθώς με δεδομένο ότι χάνει την πρεμιέρα των πλέι οφ αναμένεται να λάβει περί τις 700.000 ευρώ για εννέα αγώνες.

Ο Κριχόβιακ είναι έτοιμος να μπει στην ενδεκάδα καθώς βρίσκεται σε φουλ επίπεδο ετοιμότητας, μιας και αποτελούσε βασικό στέλεχος της Κράσνονταρ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις