Κακοκαιρία: Ομαλά η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική

Κυριακή, 13 Μαρτίου 2022 09:58
UPD:14:25
INTIME NEWS/ΜΑΚΡΗΣ ΝΙΚΟΣ MAKRIS NIKOS
A- A A+

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Αναστάσεως, από το κοιμητήριο του Παπάγου προς τον Υμηττό, που είχε κλείσει λόγω χιονόπτωσης, σύμφωνα με ενημέρωση από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Επίσης, κανονικά διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων στην Λεωφόρο Διόνυσου, από το ύψος του γηπέδου Διονύσου έως την επαρχιακή οδό Εκάλης-Νέας Μάκρης, που είχε κλείσει για λίγη ώρα λόγω παγετού στο οδόστρωμα.

Τα οχήματα κινούνται πλέον και στην ανώνυμη οδό στην Καισαριανή, από το ύψος της Λεωφόρου Αλίμου-Κατεχάκη, στην έξοδο Καλοπούλας προς Υμηττό.

Ομοίως, και στην επαρχιακή οδό Μαλακάσας-Σκάλας Ωρωπού από την περιοχή της Σφενδάλης μέχρι το ύψος της εκκλησίας του Αγίου Μερκουρίου.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τη ΓΑΔΑ, κανονικά γίνεται πλέον και η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας-Θηβών, ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα, από το 5ο χλμ (πρατήριο καυσίμων REVOIL, πρώην CYCLON).

Επίσης, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Εκάλης - Νέας Μάκρης, από το ύψος του «414» Στρατιωτικού Νοσοκομείου, μέχρι το πάρκο Ανατολής.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή