Για την πρόκριση αύριο με Χέρτα ο Ολυμπιακός

Όλο το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής στους ομίλους 1-4 του UEFA
Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2008 12:01
UPD:12:22

Μετά την ήττα στο Χάρκοβο από τη Μέταλιστ, ο Ολυμπιακός αναζητεί αύριο νίκη ή ισοπαλία απέναντι στη Χέρτα Βερολίνου στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

A- A A+

Με τις αναμετρήσεις της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής, ολοκληρώνεται αύριο, η φάση των ομίλων 1-4 στο κύπελλο UEFA. Στον 2ο όμιλο, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη τη Χέρτα Βερολίνου (21:45 ΑΝΤ1), με μόνο στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι «ερυθρόλευκοι» προκρίνονται ακόμη και με ισοπαλία, ενώ οι Γερμανοί θέλουν μόνο νίκη για να προχωρήσουν στην επόμενη φάση. Για τους Γερμανούς εκτός αποστολής έμεινε λόγω ίωσης ο Ουκρανός φορ Αντρέι Βορονίν. Αισιόδοξος για το «διπλό» στο «Kαραϊσκάκη» εμφανίστηκε ο χαφ της γερμανικής ομάδας Μαξιμιλιάν Νίκου.

Στον 1ο όμιλο, η Σανταντέρ φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι που έχει προκριθεί και με νίκη θα αφήσει εκτός συνέχειας τη Σάλκε που έχει ρεπό. Στον άλλο αγώνα, η Παρί Σεν Ζερμέν, θα υποδεχθεί την Τβέντε (σ.σ. έχει προκριθεί) και θέλει νίκη, αλλά και να μην νικήσουν οι Ισπανοί, για να προκριθεί.

Στον 3ο όμιλο, η Σταντάρ Λιέγης που έχει προκριθεί, αγωνίζεται στην έδρα της Στουτγκάρδης η οποία με νίκη και επικράτηση της Σαμπντόρια επί της Σεβιλης προκρίνεται στην επόμενη φάση μαζί με τους Ιταλούς. Οι Ισπανοί θέλουν ισοπαλία για να πάρουν το «εισιτήριο» της πρόκρισης.

Τέλος, στον 4ο όμιλο η Ναϊμέγκεν υποδέχεται την Ουντινέζε που έχει περάσει και με νίκη θα προκριθεί στην επόμενη φάση, όπως και η Τότεναμ εάν δεν ηττηθεί στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Σπαρτάκ Μόσχας που ελπίζει μόνο με νίκη, ενώ ρεπό έχει η αποκλεισμένη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Το πρόγραμμα και οι βαθμολογίες, έχουν ως εξής:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Παρί Σ.Ζ.-Τβέντε

Ρασίνγκ Σανταντέρ-Μάντσεστερ Σίτι

Ρεπό: Σάλκε

Βαθμολογία

Μάντσεστερ Σίτι 7 -ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Τβέντε 6 -ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Σάλκε 4

Σανταντέρ 2

Παρί Σ.Ζ. 2

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Ολυμπιακός-Χέρτα Βερολίνου

Μπενφίκα-Μέταλιστ Χάρκιβ

Ρεπό: Γαλατάσαραϊ

Βαθμολογία

Γαλατασαράι 9 -ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Μέταλιστ 7 -ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Ολυμπιακός 3

Χέρτα Βερολίνου 2

Μπενφίκα 1

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Σαμπντόρια-Σεβίλη

Στουτγκάρδη-Σταντάρ Λιέγης

Ρεπό: Παρτιζάν Βελ.

Βαθμολογία

Σταντάρ Λιέγης 9 -ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Σεβίλη 6

Στουτγκάρδη 4

Σαμπντόρια 4

Παρτιζάν Βελ. 0

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Ναϊμέγκεν-Ουντινέζε

Τότεναμ-Σπαρτάκ Μόσχας

Ρεπό: Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Βαθμολογία

Ουντινέζε 9 --ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Τότεναμ 6

Ναϊμέγκεν 3

Σπαρτάκ Μόσχας 3

Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις