«Κανένα θέμα παραίτησης του προέδρου της ΕΡΤ»

Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2008 14:50
UPD:14:55

Κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή διαμαρτυρία κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος παρατήρησε πως ουδείς μπορεί να χαρακτηρίζει ως δήθεν νεανική διαμαρτυρία μια εσκεμμένη διατάραξη των ΜΜΕ, ενώ δεν απέφυγε να καυτηριάσει τη στάση της αντιπολίτευσης.

A- A A+

Δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του προέδρου της ΕΡΤ Χρήστου Παναγόπουλου, ξεκαθάρισε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος.

Κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή διαμαρτυρία κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ, ο κ. Αντώναρος παρατήρησε πως ουδείς μπορεί να χαρακτηρίζει ως δήθεν νεανική διαμαρτυρία μια εσκεμμένη διατάραξη των ΜΜΕ, ενώ δεν απέφυγε να καυτηριάσει τη στάση της αντιπολίτευσης.

«Είναι απορίας άξιο γιατί κάποιοι εκπρόσωποι κομμάτων, κυρίως του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποφεύγουν συστηματικά να καταδικάσουν με ξεκάθαρο τρόπο, να πάρουν σαφείς αποστάσεις από πράξεις σαν και αυτές που είναι επικίνδυνες για την ομαλή λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών, που θέτουν σε λειτουργία την εύρυθμη λειτουργία των ΜΜΕ», τόνισε.

Κάποιοι, πρόσθεσε απαντώντας σε παρεμφερή ερώτηση, δυσκολεύονται να καταδικάσουν αυτό που είναι αυτονόητο ότι πρέπει να το καταδικάσουν, και με μισόλογα εκθέτουν τους εαυτούς τους.

Προτεινόμενα για εσάς