Σταθερά τρίτη η Τσέλσι, «πετάει» η Γουλβς

Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2022 00:08
UPD:00:19
REUTERS/CHRIS RADBURN
A- A A+

Νόριτς και Τσέλσι άνοιξαν πρόωρα την αυλαία της 30ής αγωνιστικήςστο «Κάροου Ρόουντ». Η συνάντηση επρόκειτο να διεξαχθεί στις 19 Μαρτίου, αλλά μετατέθηκε χρονικά λόγω των υποχρεώσεων της Τσέλσι στο Κύπελλο Αγγλίας.

Οι «Μπλε» πέρασαν νικηφόρα με 3-1 από την έδρα της αντιπάλου τους και προς το παρόν η τρίτη θέση που κατέχουν δεν κινδυνεύει άμεσα, αφού άνοιξαν τη διαφορά στο +8 από την Άρσεναλ, που πάντως έχει δύο παιχνίδια λιγότερα.

Η Τσέλσι, στον απόηχο των κραδασμών με τις εξελίξεις στο θέμα Αμπράμοβιτς, προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο τέταρτο με γκολ των Τσαλόμπα (3΄) και Μάουντ (14΄),.

Τα «καναρίνια» (εκτός αποστολής ο Τζόλης, στον πάγκο ο Γιαννούλης), που πασχίζουν για την παραμονή τους, μείωσαν στο 69΄ με πέναλτι του Πούκι αλλά ο Χάβερτς έδωσε τη χαριστική βολή στο 90΄.

Η Νιούκαστλ συνέχισε το θετικό σερί της, περνώντας νικηφόρα και με ανατροπή 2-1 (32΄ Γουντ, 52΄ Γκιμαράες - 25΄ Άρμστρονγκ) από το «Σεντ Μέρις» απέναντι στη Σαουθάμπτον σε εξ αναβολής συνάντηση της 21ης αγωνιστικής και πλέον απέχει 10 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αντίθετα, η Λιντς συνέχισε τον αγωνιστικό κατήφορό της, ηττήθηκε με 0-3 (22΄ Κουτίνιο, 66΄ Κας, 73΄ Τσέιμπερς) στο «Έλαντ Ρόουντ» από την Άστον Βίλα, επίσης σε αναβληθείσα αναμέτρηση της 20ής ημέρας και η θέση της στην Premier League παραμένει επισφαλής, καθώς τα «παγώνια» αγγίζουν τη «διακεκαυμένη ζώνη».

Τέλος, σε παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής η Γουλβς έκανε «φύλλο και φτερό» τη Γουότφορντ, την οποία συνέτριψε με 4-0 (13΄ Χιμένες, 18΄ αυτ. Ερνάντες, 21΄ Ποντένσε, 85΄ Νέβες) στο «Μολινό» και διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις