Καρίμ Μπενζεμά: Έγραψε ιστορία, υπόκλιση από τον Ντάνι Άλβες

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 09:37
UPD:09:39
REUTERS/SUSANA VERA
A- A A+

Με μία λέξη: Καταπληκτικός. Ο Καρίμ Μπενζεμά έκανε πάρτι απέναντι στην άμυνα της Παρί, πέτυχε χατ-τρικ και οδήγησε την Ρεάλ σε μία τεράστια ανατροπή που έφερε την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. 

O Γάλλος επιθετικός παράλληλα έγραψε ιστορία με την φανέλα των Μαδριλένων.

Με τα τρία γκολ το βράδυ της Τετάρτης έφτασε τα 309 και προσπέρασε τον θρυλικό Αλφρέντο ντι Στέφανο στη τρίτη θέση των κορυφαίων σκόρερς του συλλόγου. 

Ο διεθνής Γάλλος στράικερ βάζει πλώρη για την δεύτερη θέση, εκεί όπου τον... περιμένει ο Ραούλ με 323 και με τον ρυθμό που σκοράρει φέτος αναμένεται να τον ξεπεράσει μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Η κορυφή, πάντως, παραμένει... άπιαστη και ανήκει στον Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει 451.

Ο... εχθρός Ντάνι Άλβες του έβγαλε το καπέλο

Ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης υποκλίθηκε στην αξία του Μπενζεμά αλλά σίγουρα η τοποθέτηση του Ντάνι Άλβες έχει ιδιαίτερη αξία. Δεν συμβαίνει καθημερινά, ένας ποδοσφαιριστής-σύμβολο της Μπαρτσελόνα να αποθεώνει έναν ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Δεν με νοιάζει που είναι από τη Μαδρίτη, τι παίκτης, τι παίκτης ο Μπενζεμά! Λατρεύω αυτό το παιχνίδι», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις