Η πρωτοβουλία της Σπέτσια για την Ουκρανία

Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2022 11:10
UPD:13:05
Spezia Calcio
A- A A+

Επ΄ ευκαιρία του αγώνα Σπέτσια-Κάλιαρι στις 12 Μαρτίου, η Σπέτσια αποφάσισε να στηρίξει την Ουκρανία μέσω της οργάνωσης Save the Children, για να βοηθήσει όλα τα παιδιά που αυτή τη στιγμή βιώνουν αδιανόητες καταστάσεις.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία αναγκάζει ολόκληρες οικογένειες να καταφύγουν σε υπόγεια και καταφύγια για να γλιτώσουν από τις εκρήξεις. Η Save the Children εργάζεται για να τους παρέχει είδη πρώτης ανάγκης και να σώσει αθώες ζωές.

Οι «αετοί» της Λιγουρίας θα δωρίσουν το 50% των εσόδων από τις πωλήσεις εισιτηρίων στη Save the Children, η οποία εργάζεται για να βοηθήσει τα παιδιά της Ουκρανίας που χρειάζονται ανθρωπιστική βοήθεια. 

Επιπλέον, με δεδομένη τη χωρητικότητα των γηπέδων μειωμένη στο 75%, η εταιρεία αποφάσισε να θέσει συμβολικά και το υπόλοιπο 25% των εισιτηρίων προς πώληση.

Αυτά τα κουπόνια δεν θα επιτρέψουν την είσοδο στο γήπεδο, αλλά θα δώσουν την ευκαιρία στον κάτοχό τους να κάνει μια δωρεά στη Save the Children. 

Για κάθε εικονικό εισιτήριο που θα διατίθεται θα δημιουργείται ένα μπλουζάκι που θα καταλαμβάνει την άδεια θέση του κατόχου του στο γήπεδο. 

Κατά τη φάση της δωρεάς θα προταθούν κάποιες φράσεις. Η αγαπημένη του αγοραστή θα τυπωθεί στη φανέλα και μαζί με τις υπόλοιπες θα σχηματίσουν μια κορεογραφία στις κερκίδες του γηπέδου «Αλμπέρτο Πίκο».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις