Στην Ακρόπολη το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο μπάσκετ

Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 21:30
Eurokinissi Sports/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
A- A A+

Το σύμβολο του πολιτισμού και της δημοκρατίας, η Ακρόπολη, ήταν ένας από τους βασικούς σταθμούς για το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ το οποίο συνεχίζει την περιοδεία του ανά την υφήλιο. Το βαρύτιμο τρόπαιο του Μπάσκετ υποδέχθηκαν στην Ακρόπολη ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλης Λιόλιος. 

«Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μένα, να υποδέχομαι το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Μπάσκετ, εδώ, στην κοιτίδα του πολιτισμού και του αθλητισμού! Στον  Ιερό Βράχο της Ακρόπολης! Είμαστε περήφανοι που καλωσορίζουμε το τρόπαιο στην Αττική μας. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία με ιδιαίτερο συμβολισμό. Εύχομαι ολόψυχα, αφού ολοκληρώσει το μεγάλο ταξίδι του σε διάφορα σημεία του κόσμου,  η εθνική μας ομάδα να είναι εκείνη που θα το κρατήσει στα χέρια κατά την ολοκλήρωση του Παγκόσμιου Κυπέλου το φθινόπωρο του 2023 στις Φιλιππίνες», ανέφερε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης. 

EUROKINISSI SPORTS/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

 «Το Παγκόσμιο Κύπελλο στον Παρθενώνα, στο μέρος που γέννησε τη δημοκρατία. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γιατί αυτός ο υπέροχος τόπος υποδέχεται ένα μοναδικό τρόπαιο. Το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ελπίζουμε μετά από λίγα χρόνια, πολύ σύντομα, να το αγγίξουν τα χέρια μας και να το φέρουμε εδώ ξανά, να το σηκώσουμε στον αττικό ουρανό», τόνισε με τη σειρά του ο Βαγγέλης Λιόλιος.

Προτεινόμενα για εσάςΑθλητικές Μεταδόσεις