Η Μπαρτσελόνα κοντά σε οικονομική ανάσα που θα οδηγήσει σε «πόλεμο» με τη Ρεάλ

Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 14:43
UPD:14:43
REUTERS/ALBERT GEA
A- A A+

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στη πιο δύσκολη οικονομική κατάσταση της τελευταίας εικοσαετίας και ψάχνει τρόπους για να μπορέσει να ανασάνει και να δημιουργήσει άμεσα μία ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικεί με σημαντικές πιθανότητες την κορυφή στην Ισπανία και την Ευρώπη. 

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Ιβηρικής ο σύλλογος από την Καταλονία είναι κοντά σε συμφωνία με το επενδυτικό ταμείο CVC της Λίγκας, από το οποίο θα πάρει 270 εκατομμύρια ευρώ και δεν θα προσμετρηθούν στο χρέος της εταιρίας. Θα πρόκειται για μια τεράστια οικονομική ανάσα που θα της επιτρέψει να ανεβάσει το μπάτζετ του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Αν ολοκληρωθεί, όμως, αυτή η συμφωνία, τότε η διοίκηση Λαπόρτα θα σπάσει την εκεχειρία με την Ρεάλ Μαδρίτης και τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι είχαν προσπαθήσει να μπλοκάρουν την συμφωνία της Λίγκας με την CVC και αυτή την στιγμή βρίσκονται εκτός συμφωνίας. 

Αν, λοιπόν, οι Καταλανοί πάρουν τα 270 εκατομμύρια ευρώ, θα αφήσουν τους Μαδριλένους μόνους τους σε αυτή την μάχη και θα πρέπει να θεωρείται άμεση και σφοδρότατη η αντίδραση του Πέρεθ. 

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στην τελική ευθεία, με την Μπαρτσελόνα να εξετάζει ακόμη μία επενδυτική πρόταση.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις