Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε τρεις 20χρονους για 9 ληστείες σε 9 ημέρες

Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 11:16
UPD:11:19
ΕΛΑΣ

Όπλο που χρησιμοποιούσαν οι τρεις 20χρονοι

A- A A+

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθησαν τρεις 20χρονοι που ενέχονται σε πολυάριθμες περιπτώσεις ένοπλων ληστειών σε καταστήματα στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Χθες τα ξημερώματα χθες αποπειράθηκαν να ληστέψουν με την απειλή πιστολιού κατάστημα τυχερών παιχνιδιών στην περιοχή της Πυλαίας, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής  Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ είχε προηγηθεί και έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Πυλαίας-Χορτιάτη.

Κι αυτό όπως προέκυψε καθώς από τις 26 Φεβρουαρίου έως τη σύλληψή τους διέπραξαν, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, συνολικά εννέα ένοπλες ληστείες σε καταστήματα ψιλικών-καφέ, μίνι μάρκετ, πρατήριο υγρών καυσίμων και πρατήριο τυχερών παιχνιδιών στις περιοχές Πυλαίας, Θέρμης, Περαίας, Χαριλάου και Νέας Κερασιάς, αφαιρώντας χρηματικά ποσά και προϊόντα.

ΕΛΑΣ

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, με δικογραφία σε βάρος τους για για ληστείες κατ’ εξακολούθηση, απόπειρα ληστείας και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή