O Xάρι Κέιν έγραψε ιστορία και κατευθύνεται προς την κορυφή

Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 10:11
UPD:10:12
Action Images via Reuters/CARL RECINE
A- A A+

Εδώ και περίπου μια δεκαετία φορτώνει με γκολ τα δίχτυα των αντιπάλων ομάδων στα γήπεδα της Premier League. Ο Χάρι Κέιν είναι ένας σέντερ φορ παγκόσμιας κλάσης και δεν σταματά να το υπενθυμίζει με την φανέλα της Τότεναμ, η οποία έχει αρνηθεί δεκάδες προτάσεις για την παραχώρησή του όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Άγγλος επιθετικός σκόραρε δύο φορές στο 5-0 επί της Έβερτον και έγραψε ιστορία. Συγκεκριμένα έφτασε τα 176 γκολ στο πρωτάθλημα και ξεπέρασε τον Τιερί Ανρί που είχε 175 και βρισκόταν στην έκτη θέση. Τα ρεκόρ για τον Κέιν δεν σταματούν εδώ, καθώς έχει όλες τις προϋποθέσεις για να ανέβει άμεσα ψηλότερα και στο μέλλον να φτάσει ακόμη και στην κορυφή. Θα πρέπει να ξεπεράσει τον Λάμπαρντ (177), τον Αγκουέρο (184) και τον Άντι Κόουλ (187) για να πατήσει στο top3.

Με τους ρυθμούς που σκοράρει αυτό αναμένεται να συμβεί στο ξεκίνημα της νέας σεζόν. Από κει και πέρα, θα πρέπει για να πατήσει στην δεύτερη θέση να προσπεράσει τον Ρούνεϊ(208) ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο θρυλικός Άλαν Σίρερ που είχε πετύχει 260 τέρματα.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις