Ο Κριστιάνο καλοβλέπει την προοπτική της Παρί

Τρίτη, 08 Μαρτίου 2022 10:11
UPD:10:11
REUTERS/DENIS BALIBOUSE
A- A A+

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο να αποχωρεί το καλοκαίρι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς ούτε ο ίδιος είναι ευχαριστημένος από όσα έχει συναντήσει αλλά ούτε και το περιβάλλον της ομάδας έχει καταφέρει να διαχειριστεί την προσωπικότητα του Πορτογάλου σούπερ σταρ, με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μία μη λειτουργική συνθήκη.

Ο Ρονάλντο έμεινε εκτός αποστολής στο ντέρμπι του Μάντσεστερ χωρίς να έχει υπάρξει επίσημη τοποθέτηση και αντί να δώσει το παρών στο Etihad για να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του, ταξίδεψε στη Πορτογαλία. Μία επιλογή που αύξησε το αρνητικό κλίμα εντός των αποδυτηρίων για τον 37χρονο θρύλο του ποδοσφαίρου.

Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες προκύπτουν ολοένα και περισσότερες πληροφορίες που θέλουν τον CR7 να βλέπει το μέλλον του μακριά από την Αγγλία. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Football Transfers, η προοπτική της Παρί δεν αφήνει αδιάφορο τον Κριστιάνο, ο οποίος μέσα στο 2022 βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό, έχει σκοράρει μόνο ένα γκολ και δεν κάνει την διαφορά στους ᾽᾽Κόκκινους Διαβόλους᾽᾽.

Παράλληλα, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο τεχνικός της ομάδας, Ραλφ Ρανκγνικ που από το καλοκαίρι θα έχει διοικητικό ρόλο, φέρεται να έχει εισηγηθεί την απομάκρυνση του ποδοσφαιριστή για μια σειρά από αγωνιστικούς και μη λόγους.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις