Η ιταλική Λίγκα περνά από τη Nike στην Puma

Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2022 11:42
UPD:12:18
A- A A+

«Η παγκόσμια αθλητική εταιρεία PUMA και η ιταλική Λίγκα ανακοίνωσαν σήμερα μια νέα μακροπρόθεσμη συνεργασία. Η PUMA γίνεται ο επίσημος τεχνικός συνεργάτης της Λίγκας από την έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν 2022-23 και θα είναι ο επίσημος προμηθευτής μπάλες για όλους τους αγώνες της Serie A, τις διοργανώσεις Primavera 1, το Coppa Italia Frecciarossa, το Supercoppa Frecciarossa και το eSerie A».

Με αυτήν την επίσημη ανακοίνωση, η κορυφαία ιταλική Λίγκα αποκάλυψε μια συνεργασία που ήταν στον αέρα εδώ και αρκετό καιρό.

«Με συνολικό κοινό που ξεπερνά το ένα δισεκατομμύριο θεατές σε σχεδόν 200 χώρες κάθε χρόνο και με πάνω από 21 εκατομμύρια οπαδούς των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε όλες τις πλατφόρμες, η Serie A είναι ένα από τα πρωταθλήματα με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στον κόσμο.

Η PUMA δραστηριοποιείται ήδη στο ιταλικό ποδόσφαιρο μέσω εμβληματικών ομάδων όπως η Μίλαν και η Σασουόλο κι όλα αυτά τα χρόνια έχει συνεργαστεί με πολύ αγαπημένους παίκτες όπως οι Ντιέγκο Μαραντόνα, Τζόρτζιο Κιελίνι και Τζίτζι Μπουφόν», υπογραμμίζεται.

Η συνεργασία ανοίγει το δρόμο για μια νέα εποχή στη Serie A, η οποία θα ενισχυθεί από την πλατφόρμα Faster Football της PUMA, εστιασμένη στην απόδοση, την καινοτομία και τον πολιτισμό.

Μια αποστολή που ευθυγραμμίζεται απόλυτα με τις φιλοδοξίες της Λίγκας και τους στόχους της να είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, προάγοντας την κοινωνική ευθύνη και οδηγώντας την καινοτομία εντός και εκτός γηπέδου. Όλα αυτά αντικατοπτρίζονται στο μάντραμ της Serie A «We are Soccer».

Καλά σκιαγραφημένη από την ιστορία, την παράδοση και το πάθος της που τη συνοδεύουν παντού, η Serie A TIM θεωρείται ένα από τα πιο τακτικά πρωταθλήματα στον κόσμο και είναι το τέλειο στάδιο για την PUMA για να βοηθήσει στην προώθηση του επόμενου κεφαλαίου της League Football.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις