O Παλάσιος έδωσε τη λύση στον Παναθηναϊκό

Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 22:00
UPD:22:07
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ BIRNTAC
A- A A+

Με δύο γκολ του Σεμπάστιαν Παλάσιος σε ισάριθμα λεπτά, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να... αποδράσει από το Περιστέρι, επικρατώντας 2-0 επί του Ατρομήτου στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της SL1.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς διατηρήθηκε στο +3 από τον τέταρτο Άρη και στο +4 από την τρίτη ΑΕΚ, καθώς αμφότεροι νίκησαν Ολυμπιακό και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα.

Στο κακό ποιοτικά πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός είχε την κατοχή της μπάλας αλλά όχι και τον τρόπο για να απειλήσει την εστία του Ατρομήτου.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν από απόσταση να σκοράρουν στο πρώτο τέταρτο αλλά οι Κουλούρης, Μουνίθ και Χαρίσης δεν βρήκαν στόχο.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, πάντως, είχε την μεγάλη ευκαιρία στο 41' αλλά ο Γιαννιώτης απέκρουσε την προσπάθεια του Παλάσιος από το ύψος του πέναλτι.

Στο δεύτερο μέρος το Τριφύλλι μπήκε πολύ δυνατά και στο 56' ο Αϊτόρ αστόχησε από την άσπρη βούλα μετά το πέναλτι που κέρδισε ο Γκατσίνοβιτς από τον Γιαννιώτη.

Όσο περνούσε η ώρα, η πίεση του Παναθηναϊκού μεγάλωνε και στο 75' ο Παλάσιος μετά από γύρισμα του Χατζηγιοβάνη άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Οι πράσινοι μετά από δύο λεπτά έφτασαν στο 2-0, πάλι με τον Αργεντινό εξτρέμ έπειτα από μεταβίβαση του Γκατσίνοβιτς.

Τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα στο Περιστέρι, μιας και οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις