Ο Κλάρενς Σέεντορφ έγινε μουσουλμάνος

Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 13:58
UPD:14:00
A- A A+

Ο Κλάρενς Σέεντορφ ασπάστηκε το Ισλάμ, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο παλαίμαχος Ολλανδός διεθνής ποδοσφαιριστής με ανάρτηση στο προφίλ του, στο Instagram.

Σύμφωνα με τον ολλανδικό Τύπο, ο Σέεντορφ έκανε αλλαγή θρησκείας στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων αλλά δεν άλλαξε το όνομά του.

«Θα συνεχίσω να χρησιμοποιώ αυτό που μου έδωσαν οι γονείς μου, Κλάρενς Σέεντορφ! Στέλνω όλη μου την αγάπη σε όλους», έγραψε ο πρώην θρύλος της Μίλαν και της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ σε όλους για τα όμορφα μηνύματα που μου στείλατε για να γιορτάσετε την είσοδό μου στη μουσουλμανική οικογένεια. Είμαι πολύ χαρούμενος και χαρούμενος που ενώνω όλα τα αδέρφια και τις αδερφές στον κόσμο, ιδιαίτερα την αξιολάτρευτη Σοφία μου που μου δίδαξε σε μεγαλύτερο βάθος την έννοια του Ισλάμ», συνέχισε την ανάρτησή του στο Instagram.

Η Σοφία είναι η κυρία Σέεντορφ, η Σοφία Μακραμάτι, η οποία με τη σειρά της σχολίασε στα social media: «Είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη που είμαι μέρος αυτής της ιδιαίτερης και όμορφης στιγμής του έρωτά μου, που εντάσσεται στη μουσουλμανική οικογένεια. Καλώς ήρθες και μακάρι να συνεχίσεις να είσαι ευλογημένος και να εμπνέεις τον κόσμο. Σε αγαπώ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις