Κρίστιαν Έρικσεν: Η τέλεια επιστροφή

Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 09:47
UPD:09:50
Action Images via Reuters/PAUL CHILDS
A- A A+

Σχεδόν εννιά μήνες μετά. Τόσο μακριά και ταυτόχρονα τόσο κοντά. Από εκείνο το απόγευμα στις 12 Ιουνίου στο Πάρκεν, όπου ο Κρίστιαν Έρικσεν έπεσε στο έδαφος, ᾽έφυγε᾽ για λίγα λεπτά και επέστρεψε χάρη στην άμεση επέμβαση των γιατρών. Η καρδιά του σταμάτησε για λίγο αλλά η δίψα του και η αγάπη για το ποδόσφαιρο, δεν σβήνει ποτέ. Ο Δανός ποδοσφαιριστής το βράδυ του Σαββάτου αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως βασικός πάνω στο χορτάρι μετά την επέμβαση, όπου του τοποθετήθηκε αυτόματος απινιδωτής το περασμένο καλοκαίρι.

Στο Carrow Road, στο ντέρμπι παραμονής της Νόριτς με την Μπρέντφορντ, με την ομάδα του να αγνοεί για εννιά συνεχόμενα παιχνίδια την νίκη και να έχει μπλέξει για τα καλά. Η Μπρέντφορτ επιβλήθηκε με 3-1 και ο Έρικσεν ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών, σε μια μεγάλη απόδειξη πως όχι μόνο δεν έχει τελειώσει αλλά είναι πιο δυνατός από ποτέ.

Ο διεθνής άσος δημιούργησε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του. Στο 32' από δική του εκτέλεση κόρνερ ο Άγιερ έδωσε στον Τόνει για το 1-0 ενώ πάλι από δική του εκτέλεση από την γωνία ο Πόντους Γιάνσον πήρε το πέναλτι για το 2-0. Ήταν ο παίκτης της Μπρέντφορντ με τις περισσότερες πάσες(46) και εκείνος που άγγιξε περισσότερες φορές την μπάλα, 68.

Η αγκαλιά του Μπράντον Γουίλιαμς

Από κει και πέρα, δεν έλειψαν και οι όμορφες στιγμές κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Σε μία μονομαχία με τον Μπράντον Γουίλιαμς, ο νεαρός άσος της Νόριτς τον έριξε στο έδαφος και ήταν έτοιμος να τον... αρπάξει. Μόλις, όμως, είδε πως ήταν ο Έρικσεν, χαμογέλασε και τον αγκάλιασε δύο φορές, σε ένα σπάνιο και ξεχωριστό στιγμιότυπο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις