Πέρασε από το «Ιβανώφειο» ο ΠΑΟΚ

Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 00:19
UPD:00:46
Eurokinissi Sports/....................
A- A A+

Τρίτο σερί εκτός έδρας παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ και τρίτη συνεχής νίκη, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μάλιστα, καθώς επικράτησαν στο Ιβανώφειο του Ηρακλή με 84-73 για τη 16η αγωνιστική και διεύρυναν το νικηφόρο σερί τους.

Ο «Δικέφαλος», που μετά το αρχικό 0-4 μακριά από την Πυλαία πλέον έχει 3-4, βελτίωσε το συνολικό του ρεκόρ σε 7-7 και συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά οκτάδας.

Από την άλλη πλευρά ο «Γηραιός» γνώρισε την πέμπτη συνεχή ήττα και παραμένει στην τελευταία θέση, με ρεκόρ -όπως και ο Ιωνικός- 3-11.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βρουν λύσεις στην αντεπίθεση του Ηρακλή στην τρίτη περίοδο, έχτισαν μία διαφορά ασφαλείας, ενώ χάρη στα τρία συνεχόμενα τρίποντα του Τολιόπουλου στην τέταρτη περίοδο «κλείδωσαν» την έβδομη φετινή τους νίκη.

Ο Μάρβιν Τζόουνς με 20 πόντους και 7 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές, όμως καθοριστικοί ήταν τόσο ο Βασίλης Τολιόπουλος (14 πόντοι, 4 ασίστ) όσο και ο Ζερμαίν Λοβ (16 πόντοι με 5/5 δίποντα).

Για τον Ηρακλή πρώτος σκόρερ ήταν ο Μπράντον Γκάρετ με 15 πόντους ενώ θετική ήταν η παρουσία του Γάιου Σκορδίλη (14 πόντοι) και των Ρότεν (7π., 8ριμπ., 6ασ.) και Χένρι (13π., 5 ριμπ.).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις