Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2008 05:11
UPD:05:28
A- A A+

Νεφώσεις στα δυτικά και το Ανατολικό Αιγαίο με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες στα ηπειρωτικά και νοτιοδυτικοί άνεμοι στα πελάγη.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η μεγίστη θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στη Θεσσαλία. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η μεγίστη θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής το βράδυ. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 16 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη Βόρεια Κρήτη η μεγίστη θα είναι μέχρι 22 βαθμούς.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες που βαθμιαία θα περιοριστούν στις ανατολικές και νότιες περιοχές και χιόνια στα βόρεια ορεινά, προβλέπει για αύριο Σάββατο η ΕΜΥ. Ανεμοι: Αρχικά νοτιοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ που βαθμιαία από τα δυτικά και βόρεια θα στραφούν σε βόρειους με την ίδια ένταση. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή