Ο Κουλούρης οδηγεί τον Ατρόμητο στην παραμονή

Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2022 21:52
UPD:04/03/2022 01:28
INTIME SPORTS/ΠΑΠΠΑ ΒΟΥΛΑ
A- A A+

Ο Θύμιος Κουλούρης κρατά μόνος του στη Σούπερ Λίγκα τον Ατρόμητο… Το ενδέκατο φετινό γκολ του διεθνή επιθετικού στο πρωτάθλημα κατά πάσα πιθανότητα είναι κι εκείνο που στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς θα… ζυγίζει περισσότερο απ΄ όλα τα άλλα στην ομάδα των «κυανόλευκων».

Ο Κουλούρης σκόραρε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων το γκολ της νίκης με 2-1 απέναντι στον Βόλο στο Περιστέρι και χάρισε στη μεταμορφωμένη ομάδα του Κρις Κόουλμαν την τρίτη νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, στο τελευταίο εξ αναβολής παιχνίδι για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος (16η αγωνιστική).

Στη συνάντηση των δυτικών προαστίων οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ντένις στο 26ο λεπτό, κι ενώ στο 19΄ ο Άλιμπεκ είχε σουτ στο δοκάρι του Βόλου.

Οι Θεσσαλοί ισοφάρισαν στο 37΄ με τον Ρεγκατέν και κρατούσαν το βαθμό ως τις καθυστερήσεις, αλλά τον επίλογο έμελλε να γράψει ο Κουλούρης με κεφαλιά, από κόρνερ του Μουνίθ.

Ο Ατρόμητος άφησε στη 13η θέση και στο -5 απ΄ αυτόν τη Λαμία και θα μπει με αισιοδοξία και εντυπωσιακή ψυχολογία στα πλέι άουτ, αφού ο ουραγός Απόλλωνας Σμύρνης βρίσκεται στο -10.

Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό από το naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις