«Γιουβέντους, "Μπάρτσα" και Ρεάλ ψεύδονται περισσότερο από τον Πούτιν»

Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2022 16:19
UPD:16:20
REUTERS/SUSANA VERA
A- A A+

«Οι σύλλογοι της Super League λένε περισσότερα ψέματα από τον Πούτιν»: η κατηγορία προέρχεται από τον πρόεδρο της ισπανικής La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, ο οποίος επιστρέφει στην επίθεση εναντίον των συλλόγων της ευρωπαϊκής Super League.

Όπως ο πρόεδρος της UEFAΑλεξάντερ Τσέφεριν, έτσι και ο Τέμπας ξιφούλκησε κατά Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, στη διάρκεια του Business of Football Summit, που διοργανώνουν οι Financial Times. «Εμείς στα εθνικά πρωταθλήματα θα πρέπει να είμαστε ηλίθιοι, λοιπόν, αφού είμαστε όλοι εναντίον», πρόσθεσε.

«Αισθάνομαι ταπεινωμένος από την ιδέα της αναβίωσης της Super League», συνέχισε ο πρόεδρος της La Liga. «Αν ο Αντρέα Ανιέλι δεν εξηγήσει το νέο έργο πρότζεκτ σήμερα, σημαίνει ότι ψεύδονται. Με Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης συναντήθηκε στο σπίτι του. Τώρα λένε ότι δεν θέλουν μόνιμες θέσεις. Δημιουργούν τεράστια ζημιά».

«Αυτό που θέλουν να κάνουν είναι ένα ηπειρωτικό πρωτάθλημα με δύο κατηγορίες», πρόσθεσε ο Τέμπας. «Λένε ότι δεν θα πάνε ενάντια στα εθνικά πρωταθλήματα. Νομίζουν ότι είμαστε ηλίθιοι. Ότι η La Liga, η Premier League, η Serie A, η Bundesliga είναι όλοι ηλίθιοι. Οι σύλλογοι του ισπανικού πρωταθλήματος θα έχαναν ένα δισεκατομμύριο ανά σεζόν».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις