Με Βιγιαρεάλ ο Παναθηναϊκός στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ

Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2008 13:13
UPD:13:58

A- A A+

Με την ισπανική Βιγιαρεάλ κληρώθηκε ο Παναθηναϊκός στη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «Πράσινοι» θα δώσουν τον πρώτο αγώνα εκτός έδρας στις 25 Φεβρουαρίου και τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ στις 10 Μαρτίου.

Στα υπόλοιπα «ζευγάρια» που ανέδειξε η κληρωτίδα, ξεχωρίζουν οι τιτανομαχίες Τσέλσι - Γιουβέντους, Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ και Ιντερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Ούτε η καλύτερη ούτε η χειρότερη κλήρωση. Μία κλήρωση που θα φανεί στο γήπεδο, αν είναι καλή. Έχουμε τις ελπίδες μας», σχολίασε ο Γιώργος Καραγκούνηςν και πρόσθεσε:

« Την έχω αντιμετωπίσει με την Μπενφίκα και μπορώ να πω ότι δεν είναι και πολύ πιεστική ομάδα ... Λειτουργεί σαν ομάδα, τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί καλές πορείες, έχει σταθεροποιηθεί στην κορυφή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Είναι το φαβορί αλλά και εμείς έχουμε πολλές πιθανότητες. Είμαστε μία πολύ καλή ομάδα και το δείξαμε με τα παιχνίδια στο Μιλάνο και τη Βρέμη. Δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο και το έχουμε δείξει».

«Η κλήρωση φαντάζει σε πολλούς εύκολη. Παρόλα αυτά, θεωρώ ότι η Βιγιαρεάλ είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα», δήλωσε από την πλευρά του ο βοηθός του Χενκ Τεν Κάτε, Γιάννης Αναστασίου.

«Εχει σταθεροποιηθεί στην πρώτη πεντάδα του ισπανικού πρωταθλήματος. Έχει πολλούς καλούς παίκτες, όπως οι Ρόσι, Σιγκάν και Σένα. Ο καλύτερος της παίκτης είναι ο Σένα, αλλά και ο Πιρές βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν και άλλοι χρήσιμοι παίκτες. Δεν θυμίζει αγγλική ομάδα, με την οποία θα είχαμε αρκετά προβλήματα. Είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα. Έχει το καλύτερο σκάουτινγκ στον κόσμο. Ωστόσο, υπάρχει αρκετός καιρός μέχρι τότε», συμπλήρωσε ο βοηθός του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα «ζευγάρια» του Τσάμπιονς Λιγκ:

Tσέλσι – Γιουβέντους

Βιγιαρεάλ – Παναθηναϊκός

Ατλετικο Μαδρίτης – Πόρτο

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Μπάγερν Μονάχου

Ρεάλ Μαδρίτης - Λίβερπουλ

Λιόν – Μπαρτσελόνα

Αρσεναλ – Ρόμα

Ιντερ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις