Μοιρασιά στο ντέρμπι των Δικέφαλων

Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 23:14
UPD:23:18
INTIME SPORTS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
A- A A+

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το εξ αναβολής ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, καθώς οι δικέφαλοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Το τελικό αποτέλεσμα αφήνει μια πικρή γεύση στην Ένωση, καθώς αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω από το 19' μετά την αποβολή του Τσιγγάρα με απευθείας κόκκινη κάρτα ενώ η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κατάφερε να κρατήσει τον βαθμό παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα για σχεδόν ολόκληρο το παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά και απείλησε δύο φορές στα πρώτα λεπτά με τον Ντάγκλας Αουγκούστο. Στο 2' το σουτ του πέρασε λίγο άουτ ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Τσιντώτας απέκρουσε την ενέργεια του Βραζιλιάνου μέσου. 

Η πλάστιγγα έγειρε υπέρ της Ένωσης στο 19' όταν ο Τσιγγάρας αποβλήθηκε για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Αραούχο. Στο 28᾽ η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ. Μετά από σέντρα του Μάνταλου, ο Λιβάι Γκαρσία πήδηξε πιο ψηλά από όλους και έστειλε την μπάλα στο πλεκτό.

Το προβάδισμα των γηπεδούχων δεν κράτησε για πολύ, μιας και στο 36᾽ ο Κούρτιτς εκτέλεσε απευθείας το φάουλ από πλάγια θέση, ο Τσιντώτας έκανε λάθος διαχείριση της φάσης και δέχθηκε ένα ᾽᾽φτηνό᾽᾽ γκολ.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας, πίεζε αλλά δεν μπορούσε να φτιάξει επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Πασχαλάκη. Στο 63' το σουτ του Μοχαμάντι πέρασε λίγο άουτ. Τα σουτ εκτός περιοχής δεν βρήκαν στόχο και η πιο μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 91' με την κεφαλιά του Καρίμ να περνά άουτ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις