Oπαδοί της Φιορεντίνα απειλούν τον Βλάχοβιτς

Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 17:20
UPD:17:25
REUTERS/DANIELE MASCOLO
A- A A+

Η Γιουβέντους θα αντιμετωπίσει απόψε στις 22:00 στο «Αρτέμιο Φράνκι» τη Φιορεντίνα στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ιταλίας και όλα τα βλέμματα έχουν στραφεί στην επιστροφή του Ντούσαν Βλάχοβιτς στη Φλωρεντία ως αντίπαλος. Ο Σέρβος επιθετικός αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους οπαδούς της Φιορεντίνα, οι οποίοι είχαν φροντίσει να του το δείξουν πριν καν ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στη Μεγάλη Κυρία στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Έξω από το γήπεδο της αναμέτρησης, οπαδοί της Φιορεντίνα σήκωσαν πανό εις βάρος του διεθνούς επιθετικού και ένα από αυτά έγραφε: «Οι μπράβοι δεν θα σου σώσουν τη ζωή τσιγγάνε». Περιεχόμενο το οποίο καταδίκασε η ομάδα και ζήτησε από το κοινό της να αποφύγει τα υβριστικά συνθήματα και οποιαδήποτε κίνηση σε βάρος του παίκτη.

Θέση πήρε και ο τεχνικός της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο Ιταλός προπονητής ζήτησε ειρήνη στο ποδόσφαιρο και αναφέρθηκε στα σημαντικά αυτής της ζωής.

«Οι οπαδοί της Φιορεντίνα είναι έξυπνοι και ξέρουν ότι αυτό είναι απλώς ένας ποδοσφαιρικός αγώνας. Ο Βλάχοβιτς αναγνώριζε πάντα τη σημασία της Φιορεντίνα στη ζωή του. Αυτό για το οποίο πρέπει να ανησυχούν οι άνθρωποι είναι ο πόλεμος στην Ευρώπη».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις