Κ. Σκανδαλίδης: «Εικονικός προϋπολογισμός σε κενό εξουσίας»

Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2008 16:13
UPD:16:17
A- A A+

Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τόσο τον προϋπολογισμό όσο και τα τελευταία γεγονότα στην Αθήνα εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κώστας Σκανδαλίδης από το βήμα της Βουλής.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό του 2009 έκανε λόγο για «συντηρητική κυβέρνηση, που καταρρέει ιδεολογικά και ηθικά» προσθέτοντας πως «η χώρα χρειάζεται προοδευτική κυβέρνηση με αριστερό πρόσημο στη πολιτική της».

Ειδικότερα για τον προϋπολογισμό, τον χαρακτήρισε «ανελέητο», «ψευδεπίγραφο» και «εικονικό», που «μεταθέτει την οικονομική κρίση, αντί να την αντιμετωπίσει».

Σχετικά με τα τελευταία γεγονότα στην πρωτεύουσα σημείωσε πως «αυτές τις ώρες δεν θα έπρεπε να συζητάμε το νέο προϋπολογισμό, αλλά τον εξευτελισμό της χώρας, που αποκλείει οποιαδήποτε προοπτική της οδηγώντας την στο περιθώριο».

«Είναι ένας προϋπολογισμός σε κενό εξουσίας με μια κυβέρνηση που κάνει απλά αναγκαστική διαχείριση, διεκπεραιώνοντας μια προδιαγεγραμμένη ήττα της χώρας. Είναι φανερό ότι ζούμε το τέλος μιας συντηρητικής κυβέρνησης, που καταρρέει ιδεολογικά και ηθικά και αυτό το επιβεβαιώνει η εικόνα μιας ανοχύρωτης χώρας» συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή