Γιασικεβίτσιους: Θα βάλω το μπάσκετ σε δεύτερη μοίρα, αν με χρειαστεί η πατρίδα μου

Τετάρτη, 02 Μαρτίου 2022 10:13
UPD:10:14
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση της Ισπανίας από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στις ελάχιστες ενέργειες εις βάρος της Ρωσίας για την εισβολή στην Ουκρανία ενώ έδειξε... έτοιμος για όλα, καθώς όπως ξεκαθάρισε είναι έτοιμος να βάλει το μπάσκετ σε δεύτερη μοίρα, αν τον καλέσει η πατρίδα του, η Λιθουανία για να συμβάλλει σε μία πιθανή κρίση. 

«Εάν νομίζετε ότι ζούμε πολύ μακριά από την Ουκρανία τότε κάνετε λάθος. Η Ισπανία πρέπει να δει περισσότερα σοβαρά τα όσα συμβαίνουν. Πρέπει να είναι περισσότερο επιθετική» ανέφερε αρχικά και συνέχισε: 

«Ξέρω ότι μπλέκομαι εκεί που δεν με σπέρνουν, αλλά έτσι σκέφτομαι. Δεν ξέρουμε πόσο μακριά μπορεί να φτάσει αυτός ο άνθρωπος. Αισθάνομαι χάλια, για να είμαι ειλικρινής. Όλη την ώρα παρακολουθώ τηλεόραση, BBC ή CNN. Κάθε πρωί που έρχομαι εδώ, με τους συνεργάτες μου προσπαθούμε να μιλήσουμε για μπάσκετ, αλλά δεν είναι εύκολο.

Ως πολίτης της Λιθουανίας, θα ακολουθήσω τις συμβουλές της κυβέρνησης, και θα βάλω το μπάσκετ σε δεύτερη μοίρα, αν χρειαστεί. Νομίζω ότι τις επόμενες ημέρες πρόκειται να ανακοινωθεί κάτι σχετικό.
 
Μπαίνεις στο Facebook ή βλέπεις φωτογραφίες και αισθάνεσαι απαίσια. Θα είναι ένας λεκές στις ζωές μας. Αυτό είναι χειρότερο απ' την πανδημία».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις