Η Παρί προσφέρει 100 εκατομμύρια ευρώ στον Μπαπέ ως μπόνους παραμονής

Τρίτη, 01 Μαρτίου 2022 21:10
REUTERS/SARAH MEYSSONNIER
A- A A+

Σε... διαστημικά επίπεδα έχει φτάσει η προσφορά της Παρί στον Κιλιάν Μπαπέ για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, όπως αναφέρει η Parisien! Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ των Γάλλων η τελευταία προσφορά προς τον διεθνή επιθετικό αναφέρει τα εξής:

Πενήντα εκατομμύρια ευρώ καθαρά ετησίως για συμβόλαιο δύο ετών και-κρατηθείτε- εκατό εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους παραμονής στον σύλλογο. Διακόσια εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή, μέχρι το 2024 για να αρνηθεί την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης και να συνεχίσει στην ομάδα.

Εκτός από το χρυσάφι που έχουν στρώσει στα πόδια του, οι Παριζιάνοι προσφέρουν και κάτι ακόμη: Την αίσθηση στον Μπαπέ πως θα είναι το απόλυτο νούμερο 1 στην ομάδα, μπροστά από Νεϊμάρ και Μέσι. Θα εκτελεί τα πέναλτι, θα παίζει στην θέση που εκείνος επιθυμεί ανεξάρτητα από τον εκάστοτε προπονητή και με λίγα λόγια θα είναι ο... βασιλιάς των αποδυτηρίων. 

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μετά από αυτή την απίθανη πρόταση, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά παρά το γεγονός πως μέχρι και πριν λίγο διάστημα, η μεταγραφή του Μπαπέ στην Ρεάλ έμοιαζε ως δεδομένη το καλοκαίρι του 2022.

naftemporiki.gr 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις