Νίκη παραμονής ο Ατρόμητος, επιμένουν τα Γιάννενα

Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 21:57
UPD:22:15
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Με το πρώτο «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα, ο Ατρόμητος πέρασε νικηφόρα από τη Ριζούπολη επικρατώντας του ουραγού Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής.

Έτσι, για πρώτη φορά από το ξεκίνημα οι «κυανόλευκοι» ανέβηκαν πάνω απ’ τη 13η θέση που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής, προσπερνώντας τη Λαμία των 6 σερί ηττών.

Ο Ευθύμης Κουλούρης με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (48΄ πέναλτι, 90΄+2), χάρισε το «τρίποντο» στον Ατρόμητο, ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» παραμένει στην τελευταία θέση, ενώ είδε να της ακυρώνονται τέσσερα γκολ ως οριακά οφσάιντ!

Παρά την αφαίρεση 5 βαθμών, ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν παραδίδει τα όπλα, καθώς νίκησε με 1-0 τη Λαμία κι έφτασε ξανά στο όριο της ζώνης των πλέι οφ και στο -1 από τον 6ο Αστέρα Τρίπολης. 

Ο Πίρσμαν στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου (44΄) πέτυχε το γκολ της νίκης για τους Γιαννιώτες που περιμένουν πλέον την εκδίκαση της έφεσής τους την Τετάρτη (02/03), την ώρα που η Λαμία γνώρισε έκτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα κι έπεσε πλέον στη 13η θέση που (μετά και το τέλος των πλέι άουτ) οδηγεί στο μπαράζ παραμονής.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις