Δριμεία επίθεση Κ. Καραμανλή στον Γ. Παπανδρέου

Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2008 23:49
UPD:22/12/2008 00:20

A- A A+

Για δυσφήμηση της χώρας μας στο εξωτερικό με στόχο μικροκομματικές σκοπιμότητες κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο Πρωθυπουργός για τα όσα δήλωσε προσφάτως ο κ. Παπανδρέου σε ξένα ΜΜΕ σχετικά με τα επεισόδια.

"Η συμπεριφορά σας είναι επικίνδυνη", τόνισε ο κ. Καραμανλής. Σ΄ αυτή τη δύσκολη συγκυρία, πρωτίστως η αξιωματική αντιπολίτευση, αδιαφορεί για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, πρόσθεσε. "Θυσιάζουν σε παιχνίδια ιδιοτέλειας το εθνικό συμφέρον, επιμένουν να κινούνται με όρους του χθες επιδεικνύοντας τεράστια ανευθυνότητα".

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οικονομική κρίση

Σε ό,τι αφορά την οικονομική κρίση, ο κ. Καραμανλής δήλωσε μεταξύ άλλων τα εξής: "Περνάμε ώρες ευθύνης παγκόσμιας οικονομικής καταιγίδας, το μόνο βέβαιο είναι η παρατεταμένη αβεβαιότητα, κανείς δεν μπορεί να εθελοτυφλεί... Eίμαστε σε δύσκολη καμπή, σε καμπή που απαιτεί υπευθυνότητα, ωριμότητα απ' όλες τις πολιτικές δυνάμεις, για να αντέξει ο τόπος τις συνέπειες της διεθνούς κρίσης".

Ο Πρωθυπουργός ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά ότι δεν πρόκειται να επιβληθούν νέοι φόροι και πως η κυβέρνηση θα συνεχίσει να λαμβάνει κάθε εφικτό μέτρο για τη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων ομάδων.

Επεισόδια

Aκραίες ομάδες εκμεταλλευόμενες τη θλίψη για το τραγικό χαμό ενός παιδιού εξαπολύουν βίαιη επίθεση στην οικονομία, τη δημοκρατία την κοινωνική ειρήνη επιτίθενται στη δημοκρατία, δήλωσε ο κ. Καραμανλής ζητώντας από τα κόμματα να πάρουν ξεκάθαρη θέση για την πολιτική απομόνωση των ακραίων στοιχείων.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή