Νέα στοιχεία για τα οφέλη της φυτοφαγίας κατά της Covid-19

Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2022 11:15
UPD:11:22
A- A A+

Η Κλινική Διαιτολόγος Διατροφολόγος με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία, Δέσποινα Μαρσέλου, μας παρουσιάζει άλλο ένα evidence-based όφελος της φυτοφαγίας, που ταιριάζει και στην εποχή.

Με τη μετάλλαξη Όμικρον να είναι η πιο μεταδοτική μέχρι στιγμής και τα κρούσματα να έχουν εκτιναχτεί παγκοσμίως, νέα δημοσίευση στο European Journal of Clinical Nutrition συστήνει την υιοθέτηση της plant-based διατροφής, η οποία σύμφωνα με έρευνες μπορεί να συμβάλλει στη μείωση του κινδύνου σοβαρής νόσησης από Covid-19 και θνητότητας.

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή