Αθηναϊκό ντέρμπι στη Λεωφόρο

Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου 2022 13:36
UPD:13:38
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ και η μάχη του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ατρόμητο για την παραμονή στην κατηγορία είναι τα παιχνίδια που συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον κατά την 25η αγωνιστική.

Το βράδυ της Κυριακής, στο «Απόστολος Νικολαΐδης» Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα μονομαχήσουν για το γόητρο αλλά και μια καλύτερη βαθμολογική θέση ενόψει της έναρξης των πλέι οφ.

Το «τριφύλλι» αναζητά μια μεγάλη νίκη, αλλά και ο «Δικέφαλος» θέλει να δώσει συνέχεια στις τελευταίες καλές εμφανίσεις, ενόψει και του εξ αναβολής ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που ακολουθεί.

Ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός, που προέρχεται από ευρωπαϊκό αποκλεισμό με δράστη την Αταλάντα, έχει -θεωρητικά- πιο βατή αποστολή υποδεχόμενος στο Φάληρο τον ελλιπή ΟΦΗ, που ταξίδεψε με αρκετές απουσίες.

Το ίδιο ισχύει για τον ΠΑΟΚ, που μετά την πρόκριση στους «16» του Conference League θα υποδεχθεί στην Τούμπα τον Ιωνικό έχοντας πάντως κατά νου την ήττα στη Νεάπολη από τους Πειραιώτες, στο παιχνίδι του πρώτου γύρου.

Η αυλαία της 25ης ημέρας θα κλείσει τη Δευτέρα με δύο παιχνίδια: το μίνι αθηναϊκό ντέρμπι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ατρόμητο, με τις δύο ομάδες να παίζουν τα «ρέστα» τους και το επαρχιακό ντέρμπι των «Ζωσιμάδων».

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, που εν αναμονή της έφεσής του τελεί υπό τιμωρία αφαίρεσης 5 βαθμών, θα υποδεχθεί τη Λαμία που «καίγεται» για βαθμό ή βαθμούς, προκειμένου να διατηρήσει ή να αυξήσει τη διαφορά από τον 13ο αυτή τη στιγμή Ατρόμητο.

Το πρόγραμμα:

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022:

  • ΠΑΟΚ - Ιωνικός (17:15)
  • Ολυμπιακός - ΟΦΗ (19:30)
  • Παναθηναϊκός - ΑΕΚ  (19:30)

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2022

  • Απόλλων Σμύρνης - Ατρόμητος (19:30)
  • ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία  (19:30)

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις