«Λευκή» ισοπαλία για Παναιτωλικό και Βόλο

Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2022 21:51
UPD:23:23
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΗ ΜΠΕΡΕΡΗ
A- A A+

Παναιτωλικός και Βόλος παρέμειναν ισόβαθμοι στην ένατη θέση του πρωταθλήματος, μετά τη μεταξύ τους «λευκή» ισοπαλία στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής. 

Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 10΄ με σουτ του Μεντόσα που δεν βρήκε στόχο, είχαν δοκάρι στο 41΄ σε κεφαλιά του Νταγκό και άλλη μία καλή ευκαιρία στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με κεφαλιά του Καρέλη που έφυγε άουτ.

Ο Βόλος στο διάστημα αυτό είχε μόνο τη φάση του 29ου λεπτού, όταν ο Ορόζ δεν κατάφερε να κάνει την κοντινή προβολή στο γύρισμα του Φαν Βέερτ.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι στο β΄ μέρος με τον Φαν Βέερτ, το κοντινό σουτ του οποίου όμως δεν ήταν καλό και έδωσε την ευκαιρία στον Ανέστη να μπλοκάρει.

Ο Ντουάρτε πήγε να βάλει ένα καταπληκτικό γκολ στο 70΄ με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, αλλά ο Κλέιμαν έδιωξε εξίσου εντυπωσιακά σε κόρνερ, ενώ στα τελευταία λεπτά χάθηκαν διαδοχικές ευκαιρίες.

Στο 90΄ η προβολή του Φαν Βέερτ στο 90΄ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μαλής σταμάτησε τελευταία στιγμή τον Φερνάντες πριν σκοράρει και, στην αντεπίθεση του Παναιτωλικού, ο Καρέλης είδε την προσπάθειά του να περνά δίπλα από την εστία του Βόλου.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις