ΟΑ: Ακυρώσεις οκτώ πτήσεων εσωτερικού

Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2008 15:52
UPD:16:44
A- A A+

Στην ακύρωση οκτώ πτήσεων εσωτερικού προχώρησαν σήμερα οι Ολυμπιακές Αερογράμμες, με τη διοίκηση της εταιρείας να επιρρίπτει την ευθύνη αποκλειστικά στο Σωματείο Τεχνικών της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας (ΣΤΟΑ).

Πιο συγκεκριμένα ακυρώθηκαν οι πτήσεις :

1. ΟΑ 550/551 Αθήνα-Σαντορίνη-Αθήνα

2. ΟΑ 040/041 Αθήνα-Μήλος-Αθήνα

3. ΟΑ 062/063 Αθήνα-Πάρος-Αθήνα

4. ΟΑ 032/033 Αθήνα-Λέρος-Αθήνα.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της εταιρείας, οι ακυρώσεις αυτές οφείλονται σε επιβράδυνση της επιχειρησιακής λειτουργίας της Εταιρίας εξαιτίας της σχετικής απόφασης της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου Τεχνικών Ολυμπιακής Αεροπλοΐας (ΣΤΟΑ), την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008.

«Η κατάσταση αυτή», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, «εκτός των καθημερινών ακυρώσεων πτήσεων με ελικοφόρα αεροσκάφη, δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην ομαλή υλοποίηση του πτητικού προγράμματος της εταιρείας». «Φαίνεται ότι το Σωματείο Τεχνικών της Ολυμπιακής Αεροπλοΐας (ΣΤΟΑ), με την επιβράδυνση της επιχειρησιακής λειτουργίας κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, αποφάσισε να εκβιάσει τις Ολυμπιακές Αερογραμμές. Και αυτό για να διεκδικήσει αλλαγή στο Νόμο για την κάλυψη του προσωπικού, με στόχο τη διακριτική μεταχείριση για τη συγκεκριμένη κατηγορία εργαζομένων, που όμως ήδη καλύπτεται απόλυτα από τις υφιστάμενες ρυθμίσεις», αναφέρει η διοίκηση των ΟΑ, τονίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει αποδεκτό.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή