Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης - ΠΑΣΟΚ για το δανεισμό του Δημοσίου

Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2008 20:15
A- A A+

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση κυβέρνησης - αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με το δανεισμό του Δημοσίου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος με ανακοίνωσή του απόψε κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ πως «εξακολουθεί να κατασυκοφαντεί και να υπονομεύει τη χώρα και μάλιστα χωρίς ίχνος ντροπής».

«Ο Εκπρόσωπος του κ. Παπανδρέου πήρε σήμερα τη σκυτάλη από τον αρχηγό του για να αμφισβητήσει τη δανειοληπτική ικανότητα του ελληνικού δημοσίου» προσθέτει και κάνει λόγο για διάδοση τερατωδών ανακριβειών.

Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου έβαλε κατά του κυβερνώντος κόμμματος μιλώντας για δυσκολία δανεισμού του δημοσίου, η οποία, όπως ανέφερε, σχετίζεται με συγκεκριμένες πολιτικές επιλογές αλλά και αδυναμία διαχείρισης, που δυσκολεύουν τις δυνατότητες της κυβέρνησης.

Συνεχίζοντας έκανε λόγο για δυσκολία εκτέλεσης του τρέχοντος αλλά και του επόμενου προϋπολογισμού, τονίζοντας ότι η Ελλάδα λόγω αυτής της αδυναμίας θα έχει ξεπεράσει το όριο του 3%, κάτι που σημαίνει ότι πέραν των αποφάσεων που μπορεί να λάβει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μπορεί να υπάρξουν και άλλες αναγκαστικές κινήσεις για τη χώρα.

Πάντως, υπογράμμισε ότι αυτό το ενδεχόμενο πρέπει να το αποφύγουμε με κάθε τρόπο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή