Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακύρωσε πτήση με την Aeroflot

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 14:28
UPD:14:30
Action Images via Reuters/LEE SMITH
A- A A+

Οι εξελίξεις στο «θερμό μέτωπο» Ρωσίας - Ουκρανίας οδήγησαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε αλλαγή των ταξιδιωτικών σχεδίων της για τον αποψινό αγώνα του Champions League με την Ατλέτικο Μαδρίτης, εν μέσω ανησυχιών για πτήσεις με τη ρωσική αεροπορική εταιρεία Aeroflot, ενώ κλιμακώνεται η ένταση στην Ουκρανία.

Ο αγγλικός σύλλογος πετάει τακτικά σε ευρωπαϊκούς αγώνες με την Aeroflot στο πλαίσιο μιας μακροχρόνιας εμπορικής συνεργασίας, αλλά σε αυτήν την περίπτωση η πτήση τσάρτερ για την Ισπανία (A359) ακυρώθηκε.

Ο Ραλφ Ράνγκνικ και οι παίκτες του ταξίδεψαν με μια αεροπορική εταιρεία τσάρτερ, την Titan Airways με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, ενόψει του αγώνα τους με την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Wanda Metropolitano, απόψε (23/2, 22:00).

Πηγές της ομάδας ανέφεραν ότι αυτή η απόφαση ελήφθη «αμοιβαία» με την Aeroflot και ότι η εμπορική τους συνεργασία παραμένει άθικτη. 

Η εξέλιξη ήρθε την ημέρα που ο Βρετανός πρωθυπουργός ανακοίνωσε μια σειρά κυρώσεων κατά της Ρωσίας, μετά την εισβολή της στην Ουκρανία.

Ο Μπόρις Τζόνσον είπε επίσης ότι τα γεγονότα των τελευταίων 24 ωρών έκαναν «αδιανόητο» ότι ο τελικός του Champions League αυτής της σεζόν θα μπορούσε να διεξαχθεί στην Αγία Πετρούπολη, όπως έχει προγραμματιστεί.

Η UEFA, από την πλευρά της, είπε ότι «παρακολουθεί στενά» την κατάσταση. Υπενθυμίζεται ότι και πέρυσι είχε αλλάξει η έδρα του τελικού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της «Γηραιάς Ηπείρου», μεταφερθείσα από την Κωνσταντινούπολη στο Πόρτο («Ντραγκάο»), λόγω του κορωνοϊού.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις