Ο Κλάτενμπεργκ απάντησε στην ΑΕΚ

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 18:47
UPD:18:52
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ VOLITAKIS
A- A A+

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανταποκρίθηκε άμεσα στην επιστολή που του έστειλε χθες (21/2) η ΠΑΕ ΑΕΚ, εκφράζοντας τα παράπονά της για διαιτητικές αποφάσεις σε αγώνες της τη φετινή περίοδο και ειδικότερα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής και επικεφαλής της ΚΕΔ απάντησε μέσα σε 24 ώρες στην Ένωση, παίρνοντας θέση για όλα τα ζητήματα που ετέθησαν υπόψη του.

Λόγω του εμπιστευτικού χαρακτήρα των επιστολών δεν είναι γνωστό ούτε το ακριβές περιεχόμενο των ζητημάτων που έθεσε ο σύλλογος ούτε και η απάντηση του Κλάτενμπεργκ.

Πάντως, αναφορικά με τις αιτιάσεις της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον «Άγιαξ της Ηπείρου», οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο επικεφαλής της ελληνικής διαιτησίας ενημέρωσε τον σύλλογο ότι σύμφωνα με την ΚΕΔ όντως υπήρξε λάθος στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το πέναλτι του Καραχάλιου στον Ανσαριφάρντ ήταν ξεκάθαρο.

Εκτός των θεμάτων διαιτησίας, μια μεγάλη ισπανική εταιρία παραγωγής και παρουσίασης σταδίων έχει αναλάβει την παρουσίαση της «Αγιάς Σοφιάς».

Άνθρωποί της βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια, αφού η εταιρία θα καταθέσει πρόταση δημιουργίας της αναλυτικής παρουσίασης του γηπέδου με 3d παρουσίαση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις