Σκέψεις για αλλαγή έδρας στον τελικό του Champions League μετά την απόφαση Πούτιν

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 09:32
UPD:09:32
REUTERS/MURAD SEZER
A- A A+

Ο Βλάντιμιρ Πούτιν αποφάσισε να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία των εδαφών Ντονέτσκ και Λουχάνσκ και να στείλει στρατιωτικές δυνάμεις στο Ντονμπάς, αυξάνοντας κατακόρυφα την ένταση με την Ουκρανία. Η Ρωσία και η Ουκρανία βαδίζουν σε ένα τεντωμένο σκοινί και όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, ακόμη κι αυτό της εμπόλεμης κατάστασης στο άμεσο μέλλον.

Τα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στις δύο χώρες δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από την UEFA, καθώς ο φετινός τελικός του Champions League έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στην Αγία Πετρούπολη στις 28 Μαϊου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της Daily Star, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, έχοντας ως σκέψη την αλλαγή της έδρας του μεγάλου παιχνιδιού, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να βάλει σε οποιοδήποτε κίνδυνο το πιο σημαντικό της προϊόν και φυσικά την ασφάλεια των ομάδων και των φιλάθλων.

Το Wembley στο Λονδίνο είναι μια προοπτική ενώ αξίζει να αναφέρουμε και πως πέρυσι η UEFA ᾽᾽πήρε᾽᾽ τον τελικό από την Κωνσταντινούπολη, η οποία βρισκόταν στην κόκκινη ζώνη λόγω της πανδημίας και των εκατοντάδων χιλιάδων κρουσμάτων Covid-19.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις