Κόντρα ΝΔ - ΠΑΣΟΚ με αφορμή τους πυροβολισμούς στην κλούβα των ΜΑΤ

Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2008 20:13
A- A A+

Αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και ΠΑΣΟΚ προκάλεσε το περιστατικό με τους πυροβολισμούς κατά της κλούβας των ΜΑΤ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διά της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του Μαρίας Καρακλιούμη ζήτησε «ξεκάθαρη και ακριβή ενημέρωση», προσθέτοντας πως «η ασφάλεια των πολιτών είναι σημαντική και η ενημέρωση πρέπει να είναι άμεση και όχι αποτέλεσμα διύλισης πληροφορίας».

Επίσης, εξαπέλυσε βολές κατά της ΕΛΑΣ, του υπουργείου Εσωτερικών, της κυβέρνησης συνολικά και του πρωθυπουργού, καλώντας τους «να αναλάβουν τις ευθύνες τους για την κατάσταση την οποία έχουν φτάσει τη χώρα και αν δεν μπορούν να αναλάβουν αυτές τις ευθύνες ας αναλάβουν τις ευθύνες τους για την ασφάλεια των Ελλήνων».

Συμπλήρωσε δε πως «η πολυγλωσσία και η σύγχυση δεν προσφέρουν τίποτε. Αντιθέτως δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για ένταση, οξύτητα και διχασμό».

Οι αναφορές αυτές προκάλεσαν την αντίδραση του υπουργείου Εσωτερικών, το οποίο σε ανακοίνωση που εξέδωσε κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ για ανεύθυνες ασκήσεις μικροκομματικής και μικροπολιτικής γυμναστικής. Επίσης, τόνισε πως «η ΕΛ.ΑΣ. εκτελεί με σύνεση, υψηλό ηθικό και αυταπάρνηση την αποστολή της, αποκαθιστώντας την κοινωνική γαλήνη», συμπληρώνοντας πως «η ενημέρωση για το περιστατικό είναι ταχύτατη και πλήρης, με βάση τα στοιχεία τα οποία προκύπτουν από τη συνεχιζόμενη έρευνα».

Καταλήγοντας επέστρεψε στο ΠΑΣΟΚ τα περί σύγχυσης και πολυγλωσσίας.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή