Μεσσηνία: Πατέρας και γιοι πίσω από τη δολοφονία 73χρονου

Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2022 14:08
UPD:14:26
A- A A+

Εξιχνιάστηκε άμεσα από την ΕΛ.ΑΣ. η ανθρωποκτονία με θύμα 73χρονο στη Μεσσηνία, στην τοπική κοινότητα Τζάνε Πεταλιδίου του δήμου Μεσσήνης, στις 17 Φεβρουαρίου.

Δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι 68χρονος, 39χρονος και 23χρονη, Έλληνες, που συνελήφθησαν μετά από εντάλματα του ανακριτή Καλαμάτας, ενώ κατηγορείται και 38χρονος για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, κατηγορούμενοι είναι πατέρας και οι δύο γιοι του. 

Ειδικότερα, προχθές το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του δήμου Μεσσήνης, ο 73χρονος εντοπίστηκε σε αγρόκτημά του θανάσιμα τραυματισμένος, με τραύματα στο κεφάλι.

Στο πλαίσιο έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, προέκυψε ότι την περασμένη Πέμπτη το πρωί, οι δράστες μαζί με τον 73χρονο μετέβησαν στο αγρόκτημά του για εργασίες, μετά όμως από διαπληκτισμό που είχαν μαζί του, κυρίως για οικονομικές διαφορές, του έφεραν πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι με μεταλλικό αντικείμενο (κάβουρα), ενώ στη συνέχεια ο 39χρονος τον στραγγάλισε, με αποτέλεσμα να του επιφέρει τον θάνατο.

Στη συνέχεια αφαίρεσαν από την κατοχή του 73χρονου γεωργικά εργαλεία, μεταλλική σκάλα, δύο κινητά τηλέφωνα και χρήματα, μέρος των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Στο σημείο μετέβη ιατροδικαστής και το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Μεσσηνίας για εξερεύνηση του χώρου, ενώ τις έρευνες συνέδραμε και κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας (Υ.Δ.Ε.Ζ.Ι./ Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής) της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Με τη σε βάρος τους δικογραφία, για ανθρωποκτονία και ληστεία,οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή