Ο Γκουαρδιόλα έβγαλε το καπέλο στον Χάρι Κέιν

Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2022 09:28
UPD:09:30
Action Images via Reuters/CARL RECINE
A- A A+

Η Τότεναμ άλωσε το Etihad, νίκησε 3-2 την Σίτι και έβαλε... φωτιά στη φετινή Premier League, καθώς η Λίβερπουλ μείωσε στο -6 από την κορυφή και την πρωτοπόρο η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Καταλανός τεχνικός είδε τον Χάρι Κέιν να σκοράρει δύο φορές εις βάρος του συνόλου του και μετά το τέλος της αναμέτρησης έσταξε μέλι για τις ικανότητες του Άγγλου επιθετικού, ο οποίος εδώ και χρόνια φορτώνει με δεκάδες γκολ τα αντίπαλα δίχτυα.

«Όλοι ξέρουν πως ενδιαφερθήκαμε για τον Κέιν αλλά δεν μπορέσαμε να τον πάρουμε. Αυτό ανήκει στο παρελθόν. Δεν είναι απαραίτητο να δει κάποιος τα γκολ που έβαλε απόψε για να δει την ποιότητά του. Όλο το Ηνωμένο Βασίλειο το ξέρει».

Αξίζει να σημειώσουμε πως κατά το παρελθόν η Σίτι προσπάθησε τέσσερις φορές να αποκτήσει τον διεθνή στράικερ από την Τότεναμ και μάλιστα είχε καταθέσει προτάσεις που ξεπερνούσαν τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Ο Κέιν αποτελούσε και αποτελεί τον διακαή πόθο του Γκουαρδιόλα αλλά το ποσό που ζητά ο λονδρέζικος σύλλογος είναι απαγορευτικό ακόμη και για την ζάμπλουτη Σίτι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις